UUTISIA TURVALLISESTA HYVÄN MIELEN HIIHDOSTA 11.2.2021- NYT HIIHTÄMÄÄN VAIKKA HETI!!

Hei hiihdon ystävät!

Nyt olisi aikaa runsas viikko hiihtopäiviimme, mutta meillä on jo kaikki valmista. Ladut ovat mainiot 10, 20 ja 30 (60) km:n reiteillä, opastekyltit paikoillaan, Lauhanvuoren kansallispuisto parhaassa asussaan ja ilmoittautuminenkin auki vapaaehtoiselle 10 euron kannatusmaksulle. Mikään ei estä aloittamasta hiihtojuhlaaheti ja jatkamasta sitä keliolojen salliessa maaliskuun loppuun, omatoimisia kun olemme ja haluamme nauttia luonnosta ja liikunnasta mahdollisimman turvallisesti.

Aiemmin mainittuina päivinä 20. – 21.2. ladut kunnostetaan viimeisen päälle kaikille, jotka haluavat varata perinteisen Kauha-Hiihdon viikonlopun tälle Turvallisen Mielen Hiihdolle. Tänä poikkeusvuonna vähäistenkin riskien välttäminen tuntuu aina hyvältä. Virtuaalisesti hiihdon voi suorittaa omilla kotiladuilla niin ikään maaliskuun loppuun asti. Sitten teemme osanottajaluettelon!

Katso myös 5.2. päivitystä, jossa on perusteellisemmin hiihdon nuotit.