Kauha-Hiihto -valokuvanäyttely

Kauha- Hiihdon vanhojen valokuvien näyttely 1.2 – 29.2.2024 Kauhajoen Kulttuuritalolla

Kauhajoen kameraseura ry yhdessä Kauhajoen kulttuuripalvelujen kanssa tarjoaa 1.2.-9.2.2024 Kauha-Hiihdon vanhojen valokuvien näyttelyn Kauhajoen Kultuuritalon galleriassa.

Näyttelyn kuvat ovat hyviä 1970-2000 -luvun Kauha-Hiihdon ajoilta


Kuvat tuovat esiin vuosikymmenien hiihdon kökkätyön voimaa, iso hiihtotapahtuma vuodesta toiseen. Kauha-Hiihdosta on muodostunut kulttuuritapahtuma, joka kokoaa innostuneita hiihtäjiä ympäri Suomea Kauhajoelle.

Näyttelyssä on mukana Kauhajoen kameraseuralaisten omia kuvia, täydentämässä vanhojen kauhahiihtokuvien ajan patinaa. Valokuvanäyttely on ajankohtainen aihe, koska Kauha-Hiihto järjestetään 18.2.2024 jo 49. kerran Kauhajoen Muurahaisissa. Melkoinen saavutus iäkkäälle hiihtotapahtumalle. Haluamme innostaa valokuvanäyttelyllä kauhajokisia lähtemään luonnonkauniin kansallispuiston maisemiin hiihtämään Kauha-Hiihdon helmikuun kolmantena viikonloppuna.

Kauhajoen kameraseura on jälleen paikalla ja kuvaamassa tapahtumaa 18.2.2024.

Avoinna:

Näyttely on avoinna helmikuussa, sunnuntaisin klo 12-15. tervetuloa!

Kauhajoen kameraseura ry ja Kauhajoen kulttuuripalvelut

https://www.epkalenteri.fi/event/eptapahtumat:aggtmfef3i