PERUUTETTU!

45. Kauha-Hiihto su 16.2.2020 jouduttiin perumaan lumenpuutteen vuoksi. Pahoittelemme järjestäjinä pakon edessä ollutta päätöstä.

Päätöksentekoon 4.2.2020 osallistuneet Kauha-Hiihdon organisaation jäsenet olivat kovan paikan edessä. Lumeton lämmin alkutalvi on aiheuttanut sen, että Kauha-Hiihto, joka massahiihtonakin tunnetaan, suurista toiveista ja yrityksistä huolimatta jouduttiin SHL:n kilpailu- ja massahiihtotapahtumana sekä retkihiihtona perumaan. Näin on tapahtunut niin monelle muullekin hiihdolle tänä talvena.

Hiihto on peruttu 44-vuotisen historian aikana lumen puutteen takia nyt kolmannen kerran. Mietittyämme siirtopäivää, ei sekään ollut helppoa, joten suuntaamme katseemme ensi talveen ja helmikuun kolmanteen sunnuntaihin, 21.2.2021.

Pääratamestarimme Antti Köykkä on luvannut ylläpitää lyhyempää latuverkostoa Muurahaisesta Lauhaan ja takaisin lopputalven aikana sää- ja lumiolojen niin salliessa. Hiihdon ystäviä infotaan tästä ajankohtaisesti ensisijaisesti Kauha-Hiihdon omilla Fb-sivuilla.

Kuvassa päätöksentekoon osallistuneet vas. Seppo Oja, Jussi Kleemola, Antti Köykkä, pj. Pekka Lammi, Tapani Ojala ja siht. Paula Kallionpää.