Päätös Kauha-Hiihdosta ensi tiistaina 4.2.

Meni vaikeaksi. Lunta on 15 cm ja valkoinen Lauhanvuoren maisema kieltämättä ihana. Tienpohjilla lumi riittää jo hyväänkin latuun, mutta  metsän puolella varvikko puskee esiin ja epätasaiset maastonkohdat kaipaisivat talkoomiehiä lumitukseen. Tarvitsemme lisäaikaa päätöksentekoon.

Pj Pekka Lammi ja siht. Paula Kallionpää olivat tänään laajasti yhteydessä järjestäjiin. Lisäajan ottaminen tuntuu nyt parhaalta.

Koonnumme ensi tiistaina päättämään lähinnä kahdesta vaihtoehdosta. Joko sinnittelemme 16.2. näillä lumimäärillä tai siirrämme Kauha-Hiihdon maaliskuulle päivään, jota täytyy hankalien päällekkäisyyksien välttämiseksi etukäteen huolella etsiä. 

Tänään hiihtäjiä oli liikkeellä, ja he kiittivät mahdollisuudesta päästä laduille. Siellä niitä Köykän Antin vetäminä on parikymmentä kilometriä, nauttikaamme niistä!  

Ajankohtaiset tiedotteet tulevat fb-päivityksenä. Sinne voi mennä jokainen katsomaan, vaikka ei olisi fb:ssa mukana.

Tiedottaja
Jussi Kleemola