45. Kauha-Hiihdon tilanne

Kauha-Hiihdon organisaatio kokoontuu la 1.2. klo 17.00 päättämään miltä näyttää 45. Kauha-Hiihdon järjestelyt lumitilanteen puolesta hiihtoreitillä.

Tiedotamme tilanteesta pikimmiten!

*****
Kauha-Hiihdon johtokunta kokoontuu tänään torstaina 16.1.2020 Virkussa.

Hiihdon valmisteluja on mietitty ja tehty loppusyksystä alkaen. Pääratamestari Antti Köykkä apujoukkoineen on tutkinut ja korjaillut tuleville kauhahiihtäjille soveltuvaa ratapohjaa, johon vaikuttaa sääolot Lauhan alueella myrskyineen. Hyvissä ajoin pyritään myös ennustamaan minkälainen talvesta on tulossa.

Joulun aikaan lumen tulo näytti hyvältä ja myös Kauha-Hiihdon latu-uria päästiin pohjustamaan, myös jonkin verran jo hiihtämäänkin Muurahaisesta Lauhaan. Kuitenkin uuden vuoden lahja pitkään jatkuneesta leudosta ja sateisesta säästä rannikolla ja läntisellä alueella ei ole ollut mieluisa eritoten hiihtokansalle.

Kauha-Hiihto ry toimihenkilöineen toivoo, että tammi-helmikuun vaihteeseen mennessä säätilanne muuttuu, saamme riittävästi lunta ja pystymme järjestämään perinteisen 45. Kauha-Hiihdon (P), SHL massahiihdon, su 16.2. Kauhajoen Muurahaisessa ja Lauhanvuoren kansallispuistossa.

Kauha-Hiihdon nettisivut ovat uudistuneet ja päivittyvät koko ajan. Myös muuttuneista olosuhteista tiedotetaan. Tarkemmin voi hiihdon järjestelyjä seurata ajankohtaisesti Kauha-Hiihdon Fb-sivuilta.